Effectief kosten besparen met “CRM outsourcing”

d evelopment smallZoals in eerdere blogs al werd genoemd kan het uitbesteden van CRM leiden tot (enorme) kostenbesparing. Niet alleen facilitaire, administratieve of HRM diensten maar ook CRM diensten kunnen makkelijk uitbesteed worden. Vaak wordt het uitbesteden in overweging genomen omdat er dan tijd en geld beschikbaar is om het bedrijf ten opzichte van de concurrent naar voren te kunnen halen.

Of er nou een gedeelte of het gehele CRM beheer wordt overgenomen door een extern bedrijf, de kosten wegen niet op tegen de kostenvoordelen. Er worden namelijk veel meer indirecte kosten gemaakt dan men vaak door heeft. Denk hierbij aan eindeloze vergaderingen, een meeting die verplaatst moet worden omdat er geen besluit genomen kan worden, fouten in de planning en een project die steeds groter wordt en geen einddoel meer heeft. Het uitbesteden van CRM zorgt er in dit geval voor dat er meer nauwkeurigheid komt maar het zorgt ook voor effectiever gewerkt kan worden binnen een bedrijf.

De nauwkeurigheid komt terug in het uitbesteden van de CRM omdat belangrijke taken die voor het bedrijf geen prioriteit hebben door een bedrijf worden overgenomen die gespecialiseerd is in die taken. Als dit op een effectieve manier gedaan wordt zorgt het voor betere prestaties en lagere kosten binnen het bedrijf. Hieraan vooraf gaat het opzetten van een doordacht plan waarin de doelen en vooral de wensen van het bedrijf moeten worden opgesteld. Dit voorafgaand vaststellen zorgt immers voor het halve werk. Pas dan kan men effectief gaan samenwerken en dus ook effectief op kosten gaan besparen.

Wilt u weten waar u als bedrijf op zou moeten letten bij de aanschaf van CRM en of maatwerk wellicht bij u past?
Download dan het volledige artikel 'Voor een dubbeltje op de eerste CRM rang' door onderstaand formulier in te vullen. De download zal direct starten.

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!