Verhoog klantbeleving door onderhoud van uw CRM systeem

Improvements in sales smallHet bijhouden en verwerken van relatiegegevens wordt een steeds belangrijker onderdeel voor meer organisaties. Het controleren van gegevens, zoals het samenvoegen en verwijderen van dubbele bestanden, is erg belangrijk. Op deze manier worden relaties van elkaar onderscheiden.

Door deze scheiding te maken kunnen belangrijke connecties niet met elkaar geïdentificeerd worden en kan specifieke kennis gestuurd worden naar de juiste klant/relatie. Een CRM systeem is bij uitstek de ideale manier om deze gegevens bij te houden. Traditionele methoden, die door middel van postcodes, trefwoorden en andere codes hun data bijhouden, zijn vaak onbetrouwbaar en niet specifiek genoeg. Met een CRM systeem kunnen relevante relaties snel gevonden worden door middel van enkele toetsencombinaties en drukken op de knop.

Door aandacht te besteden aan relatiebeheer en het onderhouden van het CRM systeem zal met name de klantbeleving verhoogd worden. Door aan de verwachtingen van connecties tegemoet te komen wordt er een concurrentievoordeel gecreëerd. Dit zorgt niet direct voor trouwe klanten, maar de eerste stap is gezet.

Wilt u weten waar u als bedrijf op zou moeten letten bij de aanschaf van CRM en of maatwerk wellicht bij u past?
Download dan het volledige artikel 'Voor een dubbeltje op de eerste CRM rang' door onderstaand formulier in te vullen. De download zal direct starten.

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!