Zet CRM én ERP naast elkaar in!

In eerdere blogs hebben we de mogelijkheden, voor- en nadelen van zowel ERP als CRM besproken. Organisaties denken vaak te moeten kiezen tussen één van beide systemen, maar is deze keuze eigenlijk wel nodig? CRM en ERP hebben allebei zo hun voordelen en door beide systemen te implementeren, heeft u het beste van beide werelden. De systemen kunnen elkaar versterken en aanvullen.

Zinnovation CRM ERPHet draait allemaal om het managen van de klantverwachtingen. Voor de juiste commerciële aanpak, klantgerichtheid en weten wat de klant verwacht gebruiken we CRM. Als de order is gewonnen vloeit de informatie vanuit CRM in het gekoppelde ERP-pakket  en neemt ERP de leidende rol over om de interne business middels vastgelegde processen goed te laten verlopen en voor verdere afhandeling zorg te dragen.

Versterk de business intern én extern
Door zowel ERP als CRM te gebruiken ontstaat er een synergie die de business intern én extern zal versterken. Het 360 graden klantbeeld kan door de samenwerking van ERP en CRM zo compleet mogelijk worden weergegeven in de rapportage tools waar menig CRM tool over beschikt.

Beter stuurbaar
Door gebruik te maken van beide pakketten wordt een organisatie beter stuurbaar en kan er eerder ingegrepen worden als er afwijkende bewegingen plaats vinden. Om de situatie zo goed mogelijk te maken voor alle partijen en dus daarmee voor de hele organisatie, is het verstandig om twee gereedschappen in te zetten, namelijk ERP én CRM. Niet ín elkaar maar naast elkaar.

Wilt u meer weten over CRM én ERP naast elkaar inzetten? Download dan ons whitepaper ‘ERP komt van Mars en CRM van Venus’, waarin we ingaan op wat CRM en ERP voor systemen zijn, maar ook op de kracht van beide systemen naast elkaar.

Wilt u het hele whitepaper lezen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als pdf.
(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken)

Whitepaper download: ERP komt van Mars en CRM van Venus

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!