Privacy verklaring

Zinnovation, gevestigd aan Koopvaarder 2a, 1625 BZ te Hoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die zinnovation verwerkt

Zinnovation verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hier vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:  

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • De organisatie waar in je werkzaam bent en je functie en de juiste aanhef
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die Zinnovation verwerkt

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.
sfeerbeeld pen van Zinnovation bij GDPR instructies

Met welk doel verwerkt Zinnovation persoonsgegevens

Zinnovation verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Verzenden van onze (gepersonaliseerde) nieuwsbrieven en berichten en eventueel aanbiedingen op maat
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren en om jou belangrijke uitnodigingen te sturen om deel te nemen aan onderzoeken of evenementen met betrekking tot het Zinnovation producten en dienstenaanbod.
  • In geval van een klant/leverancier relatie tussen jou en Zinnovation gebruiken wij jouw gegevens ook voor het verstrekken van software updates, mits je een service level agreement overeenkomst hebt met Zinnovation. Wij verstrekken, verkopen, verhuren of leasen onze klantenlijsten nooit aan derden.
  • Zinnovation analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Als gevolg van de overeengekomen service level agreement behoudt Zinnovation te allen tijden het recht om persoonlijke en bedrijfsgegevens te gebruiken voor het verstrekken van software updates.

Geautomatiseerde besluitvorming

Zinnovation neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang bewaart Zinnovation persoonsgegevens

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaarde worden dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen van persoonsgegevens door Zinnovation met derden

We verkopen jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Facebook advertising

Voor Facebook maken we gebruik van zogenaamde re-targeting cookies. Dit zijn cookies die worden gebruik om na het bezoeken van onze website op Facebook een uiting te tonen.
De door de cookie gegenereerde informatie (met ingebrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar Facebook en wordt door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Vervolgens kunnen wij deze cookie gebruiken om jou te benaderen met advertenties op Facebook.
Graag wijzen wij je er op dat indien je de website van Facebook bezoekt de privacy policy van Facebook, en niet die van SOLV, van toepassing is op de activiteiten die je op die website verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.
facebook logo
LinkedIn logo

Linkedin advertising

We gebruiken de Insight Tag van LinkedIn om de prestaties van onze LinkedIn-advertenties te meten. Lees meer op: https://www.linkedin.com/legal/cookie-table.

Google analytics

We hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruiken wij de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google.
Analytics logo
Adwords logo

Google Remarketing

Wij maken gebruik van Adwords Remarketing om advertenties aan te bieden op websites van derden (waaronder Google) aan eerdere bezoekers van onze website. Deze advertenties zijn zichtbaar op één van de aangesloten websites van Google Display Netwerk. De verzamelde data op de website voldoet aan onze privacy statement en het privacy statement van Google.

Salesfeed

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Salesfeed. Met de SalesFeed Software worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. De IP-adressen van een deel van de Nederlandse organisaties die deze website bezoekt, worden gekoppeld aan een database met daarin bedrijfsgegevens. Informatie over organisaties die worden geregistreerd naar aanleiding van hun bezoek aan deze website, wordt niet gedeeld met derden. Meer informatie over het privacy beleid van Salesfeed vind je hier.
logo salesfeed

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Zinnovation gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit.
Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevens- verwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Zinnovation en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Zinnovation wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies verwijderen

De toestemming die je hebt gegeven aan Zinnovation voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je te allen tijde intrekken door jouw browser zo instellen dat deze geen cookies accepteert en/of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen.
Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de Websites en/of Applicaties niet of niet goed meer werken. Wil je toch de cookies verwijderen? Hier lees je hoe je het kunt verwijderen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Zinnovation neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom zou u Zinnovation kiezen?

U zoekt een betrouwbare partner, die alle facetten en uitdagingen van uw business begrijpt.

Van implementatie, aanpassingen, trainingen tot en met het beheer van uw CRM-systeem.

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen, klik dan op onderstaande knop voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

11

jaar ervaring
in CRM implementaties,
CRM ontwikkeling
en CRM beheer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!