Casestory PSV

PSV behoort tot de groep van toonaangevende internationale voetbalclubs. Met een veelheid aan doelgroepen realiseert PSV een professionele wijze van klantenbinding, van jong naar oud, van fan naar business. De combinatie van zakelijke en particuliere klanten en fans heeft PSV ertoe gebracht om hen vanuit een strategische keuze centraal te stellen en de commerciële processen hierop toe te spitsen. CRM excellence assisteerde PSV bij de implementatie van de CRM-strategie en installeerde en configureerde Microsoft Dynamics. Wij, Zinnovation, kunnen met trots stellen dat wij één van de betrokken partijen waren, die hierbij zijn steentje mocht bijdragen. Wilt u net als PSV ook meer weten over de mogelijkheden van een CRM-pakket en de implimentatie hiervan helemaal afgestemd op uw bedrijf en situatie? 

Download hier onze whitepaper of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaand formulier of via ons contactformulier.

Neem contact met mij op

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Vul hier uw opmerkingen en/of vragen in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we op om - op jouw verzoek - contact met je op te nemen en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!