• Start
  • Whitepaper: CRM Super Users, onmisbaar in uw organisatie!
Whitepaper-CRM-Super-Users-voorkant-schaduw.png

Whitepaper: CRM Super Users, onmisbaar in uw organisatie

 

De continuïteit van CRM hoort hoog op de agenda te staan bij uw organisatie. CRM software staat in het hart van uw organisatie, is flexibel en zorgt voor informatie binnen uw bedrijf. Daarom is het van belang dat de uitval minimaal is waardoor het vertrouwen onder de medewerkers groeit. Om de continuïteit te borgen is het aan te raden een aantal Super Users aan te stellen binnen de organisatie.

Whitepaper CRM Super Users voorkant schaduwBij iedere organisatie komt het moment voor dat er ‘snel’ een aanpassing nodig is in het CRM systeem om verder te kunnen met de dagelijkse business. Dat kan gaan over een rapportage, een workflow of een extra knop op het scherm. Op dat moment is het handig als er naast de IT-afdeling, waar het altijd druk is, een aantal Super Users in het bedrijf zijn die vanuit een functioneel oogpunt relatief eenvoudige aanpassingen kunnen verrichten. Zo’n Super User is ook gelijk de vraagbaak voor gebruikers die hulp nodig hebben met CRM. U borgt met een aantal Super Users de voortgang van het succes met CRM binnen de organisatie.

Om duidelijk te maken waarom Super Users zo belangrijk zijn binnen uw organisatie, behandelen we in dit whitepaper de volgende onderwerpen:

  • Waarom continuïteit van CRM zo belangrijk is;
  • Wat een CRM Super User is en hoe u deze Super Users selecteert;
  • Wat het verschil is tussen Super Users en functioneel CRM beheerders;
  • De rol die een Super User speelt in het creëren van draagvlak voor CRM
  • Klantgericht werken: wat betekent dat binnen uw organisatie en voor uw CRM systeem? Hoe kan de Super User helpen dit te behalen?

Dit whitepaper is bedoeld voor organisaties die de continuïteit van CRM willen waarborgen, maar die nog niet werken met Super Users. In dit whitepaper geven we aan waarom en hoe de continuïteit van CRM beter gewaarborgd kan worden met de inzet van Super Users.

Wilt u het hele whitepaper lezen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als pdf.
(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken)

Whitepaper download: CRM Super Users, onmisbaar in uw organisatie?

* = Verplichte velden
Naam:(*)
Vul hier uw voor- en achternaam in

Bedrijfsnaam(*)
Vul hier uw bedrijfsnaam in

Telefoon:
Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

E-mail:(*)
Vul hier uw e-mail adres in

Verificatie:
Ongeldige invoer

Terug naar overzicht

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!