Whitepaper: CRM Super Users

onmisbaar in jouw organisatie

De continuïteit van CRM hoort hoog op de agenda te staan bij jouw organisatie. CRM software staat in het hart van de organisatie, is flexibel en zorgt voor informatie binnen je bedrijf. Daarom is het van belang dat de uitval minimaal is waardoor het vertrouwen onder de medewerkers groeit. Om de continuïteit te borgen is het aan te raden een aantal Super Users aan te stellen binnen de organisatie.

Bij iedere organisatie komt het moment voor dat er ‘snel’ een aanpassing nodig is in het CRM systeem om verder te kunnen met de dagelijkse business. Dat kan gaan over een rapportage, een workflow of een extra knop op het scherm. Op dat moment is het handig als er naast de IT-afdeling, waar het altijd druk is, een aantal Super Users in het bedrijf zijn die vanuit een functioneel oogpunt relatief eenvoudige aanpassingen kunnen verrichten. Zo’n Super User is ook gelijk de vraagbaak voor gebruikers die hulp nodig hebben met CRM. U borgt met een aantal Super Users de voortgang van het succes met CRM binnen de organisatie.

Om duidelijk te maken waarom Super Users zo belangrijk zijn binnen jouw organisatie, behandelen we in dit whitepaper de volgende onderwerpen:
  • Waarom continuïteit van CRM zo belangrijk is
  • Wat een CRM Super User is en hoe u deze Super Users selecteert
  • Wat het verschil is tussen Super Users en functioneel CRM beheerders
  • De rol die een Super User speelt in het creëren van draagvlak voor CRM
  • Klantgericht werken: wat betekent dat binnen uw organisatie en voor uw CRM systeem? Hoe kan de Super User helpen dit te behalen?

Dit whitepaper is bedoeld voor organisaties die de continuïteit van CRM willen waarborgen, maar die nog niet werken met Super Users. In dit whitepaper geven we aan waarom en hoe de continuïteit van CRM beter gewaarborgd kan worden met de inzet van Super Users.

Wil je het hele whitepaper lezen?
Vul dan hiernaast jouw gegevens in en download het complete whitepaper als pdf.

sfeerbeeld van een recycle CRM artikel

WP: CRM Super Users

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!