• Start
  • Whitepaper: Wat is CRM eigenlijk?

Wat is CRM eigenlijk?

 

De vraag: Wat is CRM eigenlijk? wordt nog wel eens gesteld op een netwerk bijeenkomst of een feestje. Er zijn echter maar weinig bedrijven waar niet wordt gewerkt met de een of andere vorm van CRM, Customer Relationship Management. Het wordt vaak anders genoemd omdat dit beter bij het bedrijf of de sector past, zoals bijvoorbeeld Back Office Systeem, ERP, of patiëntendossier.

Vaak wordt ook nog gewerkt vanuit Excellijsten, Outlook, Acces, Sharepoint of zelf ontwikkelde software. Elk bedrijf, klein of groot, wil dat er ergens informatie wordt vastgelegd waar je inzicht in kunt hebben. De vraag is of je de data die is vastgelegd ook weer goed en eenvoudig kunt gebruiken voor bijvoorbeeld sales, marketing of service doeleinden.

Whitepaper Wat is CRM eigenlijkSimpel gezegd is CRM een strategie voor bedrijven die het belangrijk vinden om hun klanten, patiënten, leden etc. centraal te zetten. Door de klant beter te leren kennen en dit vast te leggen in CRM software creëer je waarde voor de klant én het bedrijf. Door die klantwaarde op de juiste wijze in te zetten kan er een win/win situatie ontstaan waar beide profijt van hebben. Essentieel hierbij is klantgericht ondernemen waarbij er niet alleen van binnen het bedrijf naar klanten wordt gekeken maar juist ook vanuit de klant naar uw bedrijf.

Om duidelijk te maken wat CRM nou eigenlijk is, behandelen we in dit whitepaper de volgende onderwerpen:

Dit whitepaper is bedoeld voor organisaties die het belangrijk vinden om klanten centraal te zetten, maar nog niet zo bekend zijn met de mogelijkheden van CRM. We doorlopen in dit whitepaper alle aspecten, aandachtspunten en valkuilen van CRM.

Wilt u het hele whitepaper lezen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als pdf.
(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken)

Whitepaper download: Wat is CRM eigenlijk?

Whitepaper Wat is CRM eigenlijk?

* = Verplichte velden
Naam:(*)
Vul hier uw voor- en achternaam in

Bedrijfsnaam(*)
Vul hier uw bedrijfsnaam in

Telefoon:
Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

E-mail:(*)
Vul hier uw e-mail adres in

Verificatie:(*)
Ongeldige invoer

Terug naar overzicht

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!