Wat is CRM eigenlijk?

De vraag: Wat is CRM eigenlijk? wordt nog wel eens gesteld op een netwerk bijeenkomst of een feestje. Er zijn echter maar weinig bedrijven waar niet wordt gewerkt met de een of andere vorm van CRM, Customer Relationship Management. Het wordt vaak anders genoemd omdat dit beter bij het bedrijf of de sector past, zoals bijvoorbeeld Back Office Systeem, ERP, of patiëntendossier.

Vaak wordt ook nog gewerkt vanuit Excellijsten, Outlook, Acces, Sharepoint of zelf ontwikkelde software. Elk bedrijf, klein of groot, wil dat er ergens informatie wordt vastgelegd waar je inzicht in kunt hebben. De vraag is of je de data die is vastgelegd ook weer goed en eenvoudig kunt gebruiken voor bijvoorbeeld sales, marketing of service doeleinden.

Whitepaper Wat is CRM eigenlijkSimpel gezegd is CRM een strategie voor bedrijven die het belangrijk vinden om hun klanten, patiënten, leden etc. centraal te zetten. Door de klant beter te leren kennen en dit vast te leggen in CRM software creëer je waarde voor de klant én het bedrijf. Door die klantwaarde op de juiste wijze in te zetten kan er een win/win situatie ontstaan waar beide profijt van hebben. Essentieel hierbij is klantgericht ondernemen waarbij er niet alleen van binnen het bedrijf naar klanten wordt gekeken maar juist ook vanuit de klant naar uw bedrijf.

Om duidelijk te maken wat CRM nou eigenlijk is, behandelen we in dit whitepaper de volgende onderwerpen:

Dit whitepaper is bedoeld voor organisaties die het belangrijk vinden om klanten centraal te zetten, maar nog niet zo bekend zijn met de mogelijkheden van CRM. We doorlopen in dit whitepaper alle aspecten, aandachtspunten en valkuilen van CRM.

Wilt u het hele whitepaper lezen?
Vul dan hieronder uw gegevens in dan krijgt u de complete whitepaper als pdf toegezonden per e-mail.

Whitepaper Wat is CRM eigenlijk?

* = Verplichte velden
Naam:(*)
Vul hier uw voor- en achternaam in

Bedrijfsnaam(*)
Vul hier uw bedrijfsnaam in

E-mail:(*)
Vul hier uw e-mail adres in

Reactie via:(*)
Geef hier uw voorkeur aan

Telefoon:
Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
(*)
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.
Nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Verificatie:(*)
Ongeldige invoer

Terug naar overzicht

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!