Do great work
with great people

Wie zijn wij

Zinnovation maakt het verschil door onze grote betrokkenheid en inlevingsvermogen. Op heldere en pragmatische wijze kijken wij welke verbeteringen bedrijven door kunnen voeren om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Dat CRM software daarin een grote rol speelt is duidelijk maar die software is niet het doel van onze klanten.

Wij bespreken het doel en de eisen en wensen van onze klanten uitvoerig. Door onze ruime ervaring bij veel diverse bedrijven kunnen wij daarom ook een adviserende rol op ons nemen. Bij al onze klanten mogen we na de implementatie ook het beheer op ons nemen waardoor onze betrokkenheid alleen maar meer wordt vergroot. Daardoor kunnen wij gezamenlijk met onze klanten optrekken in het verbeteren van de omzet, marges, efficiënt werken en besparen van kosten.

Het Zinnovation team bestaat uit collega’s met jarenlange ervaring in CRM implementaties, CRM ontwikkeling en CRM beheer. Bij het onderdeel CRM beheer worden vooraf heldere afspraken gemaakt met onze klanten over de te verwachten ondersteuning. Dat doen wij onder anderen middels een SLA (Software Level Agreement) of een strippenkaart.

Wij zijn een zeer gedreven club mensen die de ‘drive’ hebben het onderste uit de kan te halen voor onze klanten.

Waarom zou u Zinnovation kiezen?

U zoekt een betrouwbare partner, die alle facetten en uitdagingen van uw business begrijpt.

Van implementatie, aanpassingen, trainingen tot en met het beheer van uw CRM-systeem.

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen, klik dan op onderstaande knop voor een vrijblijvend adviesgesprek.

11

jaar ervaring
in CRM implementaties,
CRM ontwikkeling
en CRM beheer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!